Amfiteatru modern și bibliotecă, la Casa Tineretului din Ostroveni!Astăzi am semnat acordul de parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret și Sport, în vederea înființării unei filiale a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul”, în incinta Casei Științei și Tehnicii pentru Tineret Vâlcea, din Ostroveni.
Fundația Județeană pentru Tineret și Sport pune la dispoziția Bibliotecii Județene, pe o perioadă de 25 de ani, spațiile aflate la demisolul clădirii (fostul sediu Etalon) și amfiteatrul cu construcția anexă, astfel încât acestea să poate fi utilizate pentru desfășurarea activității “Filialei Ostroveni”.
Împreună, deschidem ușile cunoașterii și lecturii pentru toți vâlcenii, aducând Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” mai aproape de comunitate. Noua filială din Ostroveni va fi un spațiu modern și vibrant, dedicat iubitorilor de carte.
Consiliul Județean Vâlcea va asigura fondurile necesare pentru ca noua bibliotecă să fie nu doar o construcție, ci un adevărat cămin al culturii vâlcene.
Conform contractului, lucrările de amenajare vor fi gata până la finalul anului viitor.
Sunt mândru de acest parteneriat și aștept cu nerăbdare să văd roadele acestui proiect gândit cu bună-credință, pentru vâlcenii din cartierul copilăriei mele – Ostroveni.
Constantin RĂDULESCU,
Președinte Consiliul Județean Vâlcea